Gesztire gerjedtek a srácok

Szerző: Horváth András
A Millenárison a vadgesztenye volt az abszolút sláger a Szimpatika sátrában - Aggod Zsuzsi megdolgoztatta a legifjabbakat is.
Társadalom,  környezet gazdaság - ezen múlik minden. Közhelynek számít, de mégis igaz: kölcsön kaptuk a Földet, méghozzá unokáinktól - nekik tartozunk számadással, ha egyáltalán marad valami abból, ami ma a mi világunk - iható víz, beszívható levegő, és - például - megfesthető vadgesztenye. A Magyar Telekom által immár negyedik éve megrendezett Fenntarthatósági Napról nemcsak a Szimpatika TV, de a Szimpatika szerkesztőség sem hiányozhatott. Aggod Zsuzsi gesztenyével töltött játszóházzal és sok lelkes kollégánkkal együtt várta a gyerekeket egy kis kreativkodásra.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ajánlataink

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!