Fenntartottunk a Millenárison

2011. 09. 26.
Szerző: Szimpatika
Ismét sokan megtiszteltek bennünket azzal, hogy szeptember 24-én az FN4-en felkeresték a Szimpatika sátrát, ahol elmondhattuk a gondolatainkat arról, mit tehetünk mi – civilek és gyógyszerészek – a fenntartható fejlődés és egy élhetőbb világ érdekében.

A gyerekeket ezen a szép verőfényes szombaton közös gesztenye-pingálásra invitáltuk:
„Fess magadnak egy gesztenyét, és tedd zsebre!"

Legnagyobb örömünkre nagypapák és unokák együtt díszítették a gesztenyét az asztal körül.

Miért pont gesztenye?

Azért választottuk ki a gesztenyét a Fenntarthatósági Napra, hogy segítsünk a környezet kímélésének azon a módszereit megtalálni, amik ezen a célon felül még élvezetet és a kreatív energiák felszabadítását is nyújtják.

Nem készítünk olyan ajándékot, amivel csak a szemetet szaporítjuk.

Szóval, azért a gesztenye, mert a természet adta, a zsebünkben, markunkban varázslatos amulett, a polcon szívet melengető dísz - és ha meguntuk, vagy újabb erőkre van szükségünk, egyszerűen hassal lefelé elültethetjük egy barázdába.

És nem mellesleg: a babona szerint, ha gesztenyét hordunk zsebünkben, megvéd bennünket a betegségektől.Jó egészséget kíván a Szimpatika magazin!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!