Hogyan választ a férfi?

2011. 09. 14.
Szerző: Szimpatika
Attól függ, hány éves. Másként választ az a férfi, aki csupán kalandot, néhány alkalomra szóló partnert keres. S megint máshogyan az, aki nősülni szeretne, s gyermekei jövendő édesanyját keresi. A tudósok szerint valami csalhatatlan érzék vezeti el őket ahhoz a nőhöz, akinek a génjeivel a legegészségesebb utódot tudják nemzeni. Azaz minden zsák megtalálja a foltját, minden kromoszóma a hozzá illő kromoszómát.
A tízen-, huszonéves választásában meghatározó fontosságú, hogy a partnere jó nő legyen. Tehát külsőségek alapján választ. Az éppen divatos szépségideálnak megfelelő combhosszúságút.



A harmincas már tudja, hogy a belső tulajdonságok is fontosak, de elvárja, hogy társaságban az ő felesége a legszexibb legyen. Azt a mélyen kivágott fekete ruhádat vedd fel kicsim, mondja, és vagyonokat képes áldozni olyan cipőcskére, amelyben kedvese bokája karcsú és kihívó.

A negyvenes már tudja, hogy asszonyán vannak elrejteni való testi hibák, de elnézi ezt, ha a nő képes megfelelő praktikákkal, sminkkel, rafináltan szabott ruhákkal kendőzni azt a néhány ráncocskát és plusz kilót.

Ötven körül aztán minden férfi veszélyes korba ér, úgy érzi, igazságtalanul rövid az élet, és neki méltánytalanul kevés lehetőség jutott. Az újrakezdés azonban egy fiatal nő oldalán nagyon strapás, bizonytalan, és kudarcokkal ijesztget. Így aztán futó próbálkozásoknál tovább ritkán merészkedik. Néhány szívet dobogtató kaland után szívesen visszakullog a kényelmesen berendezett régi életébe, boldogan bújik kinyúlt melegítőjébe, felhagy az edzőtermi próbálkozással, és rájön, hogy nincs is annál jobb, mint egy kiadós vasárnapi ebéd után, hasán újsággal szunyókálni, a megszokott fények, hangok és párnák között.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!