A rák, mint törölhető program

Szerző: Szimpatika
A föld, a levegő, a vizek, a tűz, bolygónk és más égitestek, az élőlények hatással vannak ránk. Az egészből néha csak annyit érzünk, hogy jó vagy rossz a közérzetünk. Ősi tapasztalat, hogy egyes emberek mások szervezetére jótékony hatással vannak. Az állatok érzik a föld káros kisugárzásait, tudják, hogy ha betegek, milyen gyógyfüveket kell rágniuk, s nem vesznek magukhoz ételt, ha nem érzik jól magukat. Böjtölnek. Azt is tudjuk, hogy a lelkiállapot épsége egészséges fizikai állapotot eredményez. A bioenergetika az élőlényeknek ilyen alapvető testi és lelki érzékenységén alapul.
Valamennyi ősi rendszer egyetért abban, hogy az élő szervezetekben energiaközpontok (csakrák), energiavezetékekek (meridiánok), és a testek körül finomtestek (aurák) találhatók. A kínai akupunktúra, az indiai jóga, a gyógyítással foglalkozó keleti harcművészetek egyetértenek abban is, hogy a fő energiavezetékek harmonizálása megteremti a testi egészséget, a lelki békét és kiküszöböli a tudat zavaró hullámzásait. Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Egy öthónapos magzat testének 95%-a víz! Az emberi agy 78%-a, a vér 86%-a, a szív 77%-a, a máj 84%-a, az izmok 70%-a víz. Így az egész szervezetünk tökéletes vezetőképességgel bír.
Feltételezhető, hogy amennyiben az alaptézis igaz, az élő szervezet körüli tér elektromágneses sajátossággal rendelkezik. Az egészséges és kóros állapotok felismerhetők a rezonancia változása alapján. Ez az elektromágneses változás megelőzi a biokémiai változásokat. Ha a beteget egy bevitt frekvenciatartománnyal egészséges hullámhosszra hangolhatjuk, meggyógyítható.


A legújabb ilyen frekvencia-terápiás és bio-információs készülék kimondottan az immunrendszeri problémák javítására készült. A hagyományos orvosi értelemben vett terápiák sok kérdőjelet vetnek fel, és rengeteg kockázattal járnak. A természetgyógyászok szerint, ha megpróbáljuk kicsit más szemszögből látni a betegségeket, rájövünk, hogy szellemi szinten értelmük van, lelki szinten kiváltó okuk, fizikai szinten pedig vagy hiányzó- vagy többletenergiájuk.
Vagy el kell venni onnan valamit, mert sok van (daganat), vagy éppen pótolni kell, mert kevés (sorvadás). Ezt a fizikai programot az agyunk irányítja különböző frekvenciák segítségével. A helytelen program kitörölhető, csakúgy, mint a számítógép merevlemezéről egy oda bevitt helytelen információ, és a helyes irányba terelhető a megfelelő frekvenciák használatával.
Erre nyújt lehetőséget az a készülék, amely a test és az immunrendszer frekvenciájának harmonizálásával lerövidíti az egészséghez vezető utat. Az Immunotic készülék magyar találmány, szabadalmi oltalom alatt áll. Több természetgyógyász-szalonban és orvosi rendelőben, valamint onkológiai központban eredményesen használják.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!