Tavaszi gyorségető kúrák

2011. 03. 12.
Szerző: Szimpatika
Egész télen próbáltunk fogyókúrázni. Előfordult, hogy hiába. A hideg, a szél, a vastag harisnyák, télikabátok alatt úgysem látszik annyira az a néhány kiló felesleg. Gondoltuk. De most, hogy egyre melegebben süt  nap, s a tavasz itt van a nyakunkon... na szóval, most aztán vége a falásnak, fogyózni kell.
A leggyorsabb égetés: Naponta 2 dl paradicsomlé, 2dl narancslé, 2 dl sárgarépalé.
A fogyás várható mértéke egy hét alatt 3–4 kiló. Csak évente egyszer szabad, és csak tökéletesen egészségeseknek. A táplálkozástudományi szakemberek nem ajánlják.

Tojásdiéta. Minden nap meg kell enni 9 db keménytojást, mellé sovány húst, rántás nélküli főzeléket, párolt zöldséget, túrót, salátát olaj nélkül. A várható fogyás egy hét alatt 1 és fél–két kiló. Két hétnél tovább nem ajánlott.

Húsdiéta: naponta fél kiló sovány hús grillezve vagy sütve, elosztva öt részre, salátával, napi egy szelet barna kenyérrel, húsz deka almával. Első héten másfél, a további heteken 1 kiló fogyás várható.

Vacsora-diéta: napközben csak kalóriamentes folyadékot szabad fogyasztani. Este: 25 deka főtt marhahús, 3o deka főtt burgonya 10 gramm zsiradék,15 deka paradicsom, fél kiló alma. Az első hetekben két kilót lehet fogyni vele. Később a fogyás üteme csökken.

Háromnapos diéta: 1 nap: egy grillcsirke zöldsalátával. 2. nap: 30 deka sovány hús sütve, savanyú káposztával. 3. nap: 1 liter tejeskávé. A fogyás mértéke három nap alatt 2–2 és fél kiló.

Váltakozó diéta: Ivónapok és száraz napok váltják egymást. Az ivónapokon csak természetes gyümölcs- vagy zöldséglevet szabad inni, száraz napokon hat zsemlét, kiflit vagy fél kiló rozskenyeret és kevés gyümölcsöt. Az első héten három kilót lehet fogyni tőle, és a szervezetet kitisztítja, felfrissíti. Bármeddig tartható.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!