Nőtípusok, akik tönkreteszik a férfiak életét.

Szerző: Szimpatika
Vannak férfiak, akik szerint listát kell készíteni azokról a nőkről, akik hivatásszerűen elrontják a férfiak életét, és ezt a listát okulásul közzé kéne tenni az interneten.  Hát, lássuk...
Ilyen az ártatlan nő

Helyesebben a nő, aki az ártatlant játssza. Ő az, aki gondolkodás nélkül átlépi a záróvonalat,  pimaszul visszafordul bármely négysávos főútvonalon, miközben a szabályosan haladók őrült fékezéssel tudták csak megúszni a dolgot. Az ilyen nő, amikor  rendőr megállítja, tekintetét a földre szegezi, szemébe könny gyűl, vállpántja a karjára csúszik, egész viselkedése maga a kétségbeesés. Az ilyen nőt soha, egyetlen rendőr sem bünteti meg.  A legnagyobb hóviharban is akad jelentkező, aki kicseréli a kerekét, ha defektet kap. Számára nem létezik zárt ajtó, elintézhetetlen ügy, elcsábíthatatlan férfi. Kiszedi a pasi zsebéből az utolsó fillért is, majd továbbáll.

Ilyen a nő, amikor démon

Amikor azt játssza, hogy ellenállhatatlan. Megdöglenek utána a férfiak. Mert az ilyen nő maga az élet, az őrült, falánk, fékezhetetlen szenvedély. Olyan az ágyban, mint a vihar, olyan vele az élet, mint egy olasz film, idegesítő, kibírhatatlan, és lenyűgöző. Akár a hurrikán, végigsöpör a férfiak életén, akik ott maradnak romba dőlt élettel, megcsonkított önbizalommal és kifosztott bankszámlával. A nő után, aki olyan volt, mint egy természeti csapás, fenséges, lenyűgöző és kivédhetetlen.

Ilyen a gyenge nő

Aki azt játssza gyenge, butuska és segítségre szorul.
A férfiak pedig hanyatt-homlok rohannak segíteni neki. Cipelik a gyenge nő csomagját, megjavítják a csapját, ha csöpög, beállítják a videóját. Ha a nő gyenge, akkor ők erősek lehetnek, s ez a státusz, sok mindent megér. Ezért a gyenge nő ellenállhatatlan. Őt elhagyni lehetetlen, a gyenge nőt szeretni kell.

Pszichológus-szakértőnk szerint a férfiak olyan nőt választanak maguknak, aki mellett beteljesíthetik azt az életideált, amit tudatosan vagy tudattalanul, a szüleiktől kapott parancs szerint vagy éppen annak ellenére, megterveztek maguknak. Ha valaki magánál tehetségtelenebb, gyengébb, tanulatlanabb vagy nagyon más társadalmi csoportból származó nőbe szeret bele, arról egy terápia során valószínűleg kiderül, hogy önértékelési zavarokkal küzd, gyerekkorában valamelyik szülője elnyomta őt, valamelyik szülője túlságosan sikeres volt. Az a férfi, akit felsége állandóan megcsal, s ezt ő eltűri, elképzelhető, hogy szexuális problémákkal küzd. Talán apa nélkül nőtt fel, domináns édesanyja elnyomta őt. Ezer oka lehet annak, hogy kit választunk társul magunknak. Éppen így számtalan oka lehet annak is, hogy egy nő miért érzi úgy, hogy ki kell használnia a férfiakat. Lehet, hogy e mögött valamiféle apakomplexus, egy gyerekkori szexuális trauma áll.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!