A nők szexuális fantáziái

2011. 01. 26.
Szerző: Szimpatika
Az emberi szexualitásról az első – és azóta is – legátfogóbb képet adó Kinsey-jelentésben a nők szexuális fantáziáiról is szó esik. A jelentésből többek között az is kiderül, hogy a férfiak és nők szexuális képzelgései között nincs is olyan nagy különbség, mint azt a két nem különbözőségei alapján feltételeznénk.
Miként a férfiaknál, a nők szexuális fantáziái között is első helyen van a szerelmeskedés a saját, jelenlegi partnerrel. Igaz, hogy a fantáziákban a partner nem mindig olyan, mint a valóságban. Kicsit izmosabb, rámenősebb, és mindig kitalálja, mit szeretne éppen a nő. Akkor is tudja ezt, ha senki sem mondja meg neki.

A második helyen a csábítás áll. Csábító fantáziáikban a nők többsége valamilyen erkölcstelen helyen és szituációban, például prostituáltként egy bordélyházban, vagy sztriptíztáncosnőként egy sötét és fülledt éjszakai lokálban vadítja a férfiakat, akik a vágytól eszüket vesztik. Ezek a fantáziák a legzárkózottabb nők álmai közt is ott vannak. Akkor is, ha a valóságban soha nem mernének ilyesmit csinálni.

Harmadik helyezett a női vágyak és álmok listáján az alávetettség megélése. Amikor egy durva és közönséges férfi, ruhát letépve hajukba markol, vállukba harap, és szinte erőszakot követ el. A szexuális fantáziák elemzéséből kiderül, hogy bár az élet egyéb területein, a munkahelyen, vagy az autóban a volán mögött a nők elvárják az egyenrangúságot az ágyban egyáltalán nem. Szexfantáziájukban sokkal inkább szeretnek egy erős és durva férfi vágyainak engedni. Lehet, hogy az életben is?

A negyedik leggyakoribb fantáziálás arról szól, hogy a nő külső szemlélőként vesz részt valamely mocskos orgiában. Ahol mások csinálják, ő azonban tiszta marad. A kukkolás, mások meglesése szerelmeskedés közben mindkét nemet izgatja. Csak amíg a férfiak bemennek pornófilmért a szexshopba, a nők nem tennének ilyet sosem. Azért, ha a férfi hazaviszi, belenéznek.

S bármily hihetetlen, a női szexuális fantáziák sorában ott találjuk a két férfival való szeretkezés elképzelését is. Bár a valóságban a legtöbb nő ilyet soha nem tenne, képzelgéseikben bizony megfordul efféle gondolat. Miként a következmények nélküli, idegennel való romlott és tabuk nélküli szeretkezés is.

Mindkét nem képzelgéseiről elmondható, hogy megjelenik bennük a társadalmi előítéletek, korlátok, a nevelés általi tabuk ledöntése. Legalább képzeletben.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!