Így töltsd fel célzottan a vitaminraktáradat!

Forrás: Sajtóközlemény
Kiürült vitaminraktárak, „kopogtató” tavaszi fáradtság… A technológiai újításoknak köszönhetően egyre hatékonyabb módjai vannak már az eredményesebb vitaminbevitelnek. A nanotechnológia betört a gyógyszer- és élelmiszeripar területére is, lehetővé téve, hogy a természetes összetevők tartós, nagymértékben felszívódó kivitelben kerüljenek a felhasználókhoz a liposzómás technológia révén.

Töltsd fel a vitaminraktáraidat!

Az egészséges étrend és életmód fontos a vitaminraktárak feltöltéséhez. Ne lepődjünk meg, ha a téli időszak vége felé a kevesebb napos óra, a zöldség és gyümölcs felhozatal szűkössége miatt február végére fáradékonyabbnak, rosszabb kedvűnek érezzük magunkat.

A dietetikusok szerint tél végére lassulhat az anyagcserénk az energiadúsabb, de vitaminszegényebb ételek következtében. Szóval az egészségmegőrzés érdekében érdemes egész évben kiegyensúlyozottan táplálkozni és szükség esetén étrend kiegészítőket is fogyasztani.

Forrás: sajtóközlemény

Nanotechnológia – világújdonság

Nemcsak a magyar piacon, hanem a világ minden táján újdonságnak számít, hogy a laboratóriumokból, a tudományos cikkekből a mindennapjainkba is megérkezett a nanotechnológia.

A speciális eljárások haszna elsőként a daganatos megbetegedések elleni küzdelemben és a vakcina fejlesztésben mutatkozott meg, de ma már számos fejlesztés zajlik, hogy az élelmiszeriparban is hasznosulhassanak azok az előnyök, melyeket ez a technológia kínál.

Miért jobb, ami liposzómás?

A liposzómás étrend-kiegészítők, ha a hagyományos eljárással készült társaikkal vetjük össze őket, számos előnnyel járnak. Ezek a molekulák ugyanis képesek arra, hogy az emberi emésztőrendszert elkerülve, közvetlenül ott hasznosuljanak, ahol a legnagyobb szükség van a jelenlétükre.

Forrás: sajtóközlemény

Vagyis sokkal célzottabban és hatékonyabban használhatóak fel az egészségmegőrzésben. Mit jelent ez a felhasználó szempontjából?  Hogy olyan készítményeket használhatunk, amelyek szinte teljes mértékben felszívódnak a normál vitaminoknál megszokott 15-20 százalékos hasznosulással szemben.

Szakértők szerint tehát a szervezetbe bevitt vitaminoknak nagyobb felszívódása, ún. sejtszintű biohasznosulása érhető el velük.

A liposzómáké a jövő

A világ vezető gyártóinak ma már sokféle készítménye elérhető Magyarországon, melyek a legmodernebb módszerekkel készülnek. Ráadásul ma már kemény kapszula formájában is elérhetőek a liposzómás vitaminok, így a vegán étrend követői is bátran alkalmazhatják, hiszen a lágy kapszulákkal szemben ezekben nincs állati eredetű segédanyag.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy világelsők között járunk a liposzómás technológiával készülőétrend-kiegészítőkfejlesztésében, előállításában. Kutatóink azon dolgoznak, hogy az egészségmegőrzés szolgálatába állítsuk az aktív növényi hatóanyagok és a nano mérettartományba eső liposzómás összetevők kombinációját.”– emelte ki az egyik liposzómás nanotechnológiával foglalkozó biotechnológiai cég hazai ügyvezetője.

A szakember azt is hozzátette, hogy a becslések szerint a biztató eredményeknek köszönhetően az évtized végére a liposzómás nanotechnológia forradalmian fogja átalakítani az étrend-kiegészítők piacát és a gyógyszergyártásban is dominánssá válhat ez a technológia.

Forrás: sajtóközlemény

Állati újdonságok – állati vitaminok

Az étrend-kiegészítő gyártók nemcsak humán területen érnek el komoly eredményeket, a termékek az állatgyógyászatban is megjelentek és egyre több házikedvenc számára biztosítanak a liposzómás nanotechnológiával gyártott készítmények jól hasznosuló megoldást az étrend-kiegészítésben.

Az ilyen típusú készítmények Magyarországon is elérhetőek lesznek az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés elkötelezett hívei számára, akik fontosnak tartják a társállatok jólétét és a környezetvédelmet is.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!