Címlapon: Dés László

Márciusban Dés László Kossuth-, Liszt- és Prima Primissima díjas magyar előadóművész-dalszerzővel beszélgetünk, aki olyan kultikus magyar filmek zenéjét szerezte, mint a Szerelem első vérig, a Sose halunk meg, A miniszter félrelép és az Üvegtigris. Emellett több olyan, generációkon átívelő musical zenéjét köszönhetjük neki, mint a Valahol Európában, A dzsungel könyve vagy A Pál utcai fiúk. Interjúalanyunk mesélt nekünk a zeneszerzői és az előadó-művészeti időszakairól, az unokáival közös időtöltéséről, és egy-két részletet is elárult következő nagyszabású, Duett című koncertjéről, melyet május 6-án hallhatnak az érdeklődők az Arénában.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!