Magyar applikáció a mentális egészség támogatására

Forrás: Medical Online
Eredetileg az inversum.eu weboldalon lehetett a világon egyedüliként személyre szabott, problémafókuszú, irányított meditációt összeállítani a felhasználó inputjai alapján, amivel a felhasználók a lelki problémáik megoldásához kaptak hatékony segítséget.

Ezt az egyedülálló, problémafókuszú megoldást egészítették ki Domján András és Barta Mónika – az alapító tulajdonosok – egy mindennapos használatra szánt mobilapplikációval, amely december elején jelent meg a piacon. Így teszik teljessé az INVERSUM szolgáltatását és kívánják segíteni a felhasználókat a megnövekedett stressz kezelésében és a mindennapos lelki gondok megoldásban.

„A rendszeres meditáció bizonyítottan a legjobb stresszlevezető eszköz, megelőzve még a rendszeres sportolást is. Immunerősítő hatású és nem mellesleg javítja a fókuszálás képességét is. Célirányosan használva pedig sok más pozitív hatását felhasználva lehet javítani az életminőségen és a test-lelki egészségen” – mondja Domján András.

Pro/Business Consulting

A NapiRelax applikáció 15 témakörben, több, mint 60 vezetett meditációval támogatja a felhasználókat, olyan innovatív technológiai megoldásokkal fűszerezve, amelyek nemzetközi szinten is újak. A NapiRelax vezetett meditációk ugyanis személyre szabhatóak és interaktívak, amivel igazodnak a felhasználó egyéni igényeihez és tempójához meditáció előtt és közben is.

Az új mobilapplikáció lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy a használatával beépíthessék a napi rutinjukba a meditációt, hogy a tudatosság ne csak a táplálkozás vagy a sport területére korlátozódjon, hanem a lelkivilág karbantartására is kerülhessen megfelelő hangsúly.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!