A teljes élet esélye a legszebb ajándék

Szimpatika Voltaren Emulgel Forte hirdetés
Forrás: BHRG Alapítvány
A BHRG Alapítvány idei karácsonyi adománygyűjtő kampányának célja az, hogy 2023-ban a nevelőszülői hálózatokban élő gyermekeknek megadják a szükséges fejlesztés esélyét, ezzel a teljesebb, boldogabb élethez való esélyt.

A Budapesti Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika (BHRG) Alapítvány közel 30 éve támogatja az eltérő fejlődésű gyermekeket és családjaikat.  A BHRG Alapítvány missziója, hogy minden gyermek esélyt kapjon arra, hogy lehető legtöbbet tudja kihozni saját képességeiből, ezáltal egy teljesebb, boldogabb életet éljen.

Idén azt tűzték ki célul, hogy az adventi várakozás idején elindítják A teljes élet esélye a legszebb ajándék elnevezésű adománygyűjtő kampányukat.

BHRG Alapítvány

A kampányról:

2023-ban tíz terapeutát biztosítanak nevelőszülői hálózatoknak, akik ingyenesen felmérik a gyerekek motoros-, kognitív, nyelvi és pszicho-szociális képességeit és ha szükséges a terápiát is biztosítják nekik.

Ehhez viszont segítségre van szükségük!

Az alapítvány követei az adventi időszakban várják a támogatásokat, melyek hozzájárulnak a nevelőszülői hálózatban élő gyermekek felméréséhez és fejlesztéséhez, ezzel egy boldogabb élet lehetőségéhez.

Hogyan segíthet Ön?

Válasszon egy Követet és támogassa a kampányát!

 

 

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!