A heges, pattanásos bőr kezelése

Forrás: New Beauty, purecom
Felnőtt korban is sokak életét keserítik meg a mély, gyulladt pattanások, melyek csak ritkán múlnak el nyomtalanul.

Akár a kamaszkori pattanások otthoni nyomkodásainak nyomairól, vagy a nehezen gyógyuló, erősen gyulladt aknék után maradt hegekről van szó, ezektől biztosan mindenki meg akar szabadulni: a jó hír, hogy ma már létezik megoldás, ami egyúttal serkenti a kollagén természetes termelődését is a bőrben, így számos jótékony hatással jár.

A mikrotűs bőrfiatalító eljárások nagyon hatékonyak, ha heges arcbőrről van szó, de a megfelelő kezelés kiválasztásával ennél többet is nyerhetünk. „A Vivace a rádiófrekvenciás mikrotűs bőrfiatalító eljárások legújabb generációja. Minimálisan invazív kezelésről van szó, ami serkenti a kollagén természetes termelődését a bőrben és a kötőszövetben, ezáltal csökkenti a ráncok számát és mélységét, valamint feszesíti és tonizálja az arcot, a nyakat, a kezeket és a testet. A kezelés kiválóan alkalmazható a heges, pattanásos bőr állapotának javítására” - mondja dr. Széchenyi Kornél.

A helyileg érzéstelenített bőrre helyezett steril mikrotűk mikroszkopikus csatornákat, mikrosérüléseket hoznak létre a bőr mély dermális rétegében: egyrészt a hőérzékeny kollagén összeugrik, azonnali bőrfeszesítést létrehozva ezzel, másrészt pedig beindulnak a természetes sebgyógyulási folyamatok. A kezelés nem csak az arcon, de a test szinte bármelyik részén jól alkalmazható, ha fiatalításról, feszesítésről, hegek eltüntetéséről vagy zavaró pattanásokról van szó. Mivel a bőrfelületre felkerül egy érzéstelenítő gél, a fájdalom minimális, a lehető legkisebb kellemetlenséggel jár. Hogy mennyi kezelésre van szükség, az függ a bőr típusától és az elérni kívánt eredménytől is.

„Általában több kezelés javasolt ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű kollagént és rugalmas rostot termeljen szervezetünk, ami képes biztosítani a bőr kívánt feszességét és rugalmasságát” – teszi hozzá dr. Széchenyi Kornél, aki külön felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a profi, tapasztalt szakember kiválasztása.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!