Mackófarsangot tartanak a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Forrás: Fővárosi Állat- és Növénykert
Vidám forgataggal, látványetetésekkel és sok más programmal várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert január 29-én és 30-án, a Mackófarsang két napján.

Szombaton és vasárnap tartják a Mackófarsangot a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A két napon át tartó eseményen változatos programokkal, élményekkel várják a családokat.

Mindkét nap látványetetések lesznek a barnamedvénél, a jegesmedvénél és az oroszlánfókáknál is. A Varázshegyben a medvék különleges világával ismerkedhetnek az érdeklődők, de ugyanitt lesznek cosplay jelmezesek, ismeretterjesztő előadások, sőt lesz macis kézműveskedés és Teddy maci kórház is. A Barlangteremben többek között a „macipofi” arcfestést, illetve a színező-rajzoló sarok programjait lehet kipróbálni, de itt lehet majd megtekinteni a WWF „Bocs, van egy perced?” című kiállítását is.

13 órakor kezdődik a Főkapu téren az óriásbábos utcaszínház és felvonulás, illetve a főbejárat mellett lévő információs pavilontól indul az izgalmas állomásjáték, amely egész nap várja a játékos kedvűeket. A Barlangteremben zenés forgatag teszi teljessé a programot, Kerekítő manó mondókás mókájával, Kecskés Karina és Karsai Veronika előadásával, illetve a Klárisok zenekar mesekoncertjével.

A Mackófarsang mindkét napjára különleges kedvezményt is kínál az Állatkert. A 14 éven aluli gyermekek ugyanis jelképes, 200 forintos áron léphetnek be az Állatkertbe, ha jelmezben vagy a játékmackójukkal érkeznek, vagy legalább brummognak egy kicsit a kapun való belépéskor.

A Mackófarsang részletes programja az Állatkert hivatalos honlapján olvasható.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!