Online szülésfelkészítő tanfolyam indul

Forrás: janoskorhaz.hu
A koronavírus-járvány kihívásaira reagálva 8 hetes online szülésfelkészítő tanfolyamot indított a Szent János Kórház.

A képzés a kezdetektől nagy népszerűségnek örvend, mára több mint 6000 elégedett hallgató iratkozott be, köztük leendő édesapák és határon túli magyar kismamák is. A visszajelzések alapján fokozott az igény ezekre a képzésekre, így a kórház három újabb hiánypótló online tanfolyamot hoz létre, melyek a meddőség kivizsgálásával és kezelésével, a gyermekágyi depresszió problémájával, valamint a fejlődési zavarok időben történő felismerésével foglalkoznak majd.

A tanfolyam világviszonylatban is egyedülálló: az egyetlen ingyenes, online elérhető szülésfelkészítő tanfolyam, amely átfogóan nyújt segítséget a várandósoknak és leendő édesapáknak.

„A világjárvány alatti időszak rámutatott: hatalmas igény mutatkozik arra, hogy a polgárok hiteles, szakmailag megalapozott információkhoz jussanak felmerülő egészségügyi kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban. Az ellátási területünkön élők körében három további témát találtunk, melyek a szülésfelkészítő tanfolyamunkhoz hasonló érdeklődésre tarthatnak számot. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ezekben a témakörökben is hiánypótló, magas színvonalú betegedukációs tananyagokkal segítsük az érdeklődőket” – mondta Sebők-Tóth Kata, a Szent János Kórház PR menedzsere.

A tanfolyam ide kattintva érhető el.

A szülésfelkészítő tanfolyam tanulói az intézmény szülésznőin és csecsemőápolóin kívül laktációs szaktanácsadó, gyógytornász, szülész-nőgyógyász-, gyermeksebész és neonatológus szakorvos előadásait hallgathatják meg. A készítők arról is gondoskodtak, hogy életük legnagyobb kalandjára mentálisan is felkészülhessenek a gyermeket váró családok.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!