Interaktív programokon ismerhetik meg a diákok a Semmelweis Egyetemet

Szerző: Semmelweis Egyetem
Hallgatói és oktatói fórumokon személyesen kérdezhetnek vagy előzetesen írásban is elküldhetik a kérdéseiket azok a diákok, akik a Semmelweis Egyetem szakképző iskolái és egyetemi képzései iránt érdeklődve a leggyorsabban regisztrálnak az intézmény január 15-16-i online nyílt napjára.

Hallgatói és oktatói fórumokon személyesen kérdezhetnek vagy előzetesen írásban is elküldhetik a kérdéseiket azok a diákok, akik a Semmelweis Egyetem szakképző iskolái és egyetemi képzései iránt érdeklődve a leggyorsabban regisztrálnak az intézmény január 15-16-i online nyílt napjára. A legfontosabb információkról azonban senki nem marad le, hiszen a rendezvényt bárki élőben követheti az esemény honlapján.

A Semmelweis Egyetem szakképző iskolái mellett a karok, a tudományos diákkör és a tehetséggondozó program is bemutatkozik a virtuális térben, a januári összegyetemi Semmelweis Online Nyílt Napon. Az érdeklődők a rendezvény weboldalán nemcsak a több mint száz eseményből álló részletes programot tekinthetik át, hanem regisztrálhatnak is az őket érdeklő karok vagy szakközépiskolák előadásaira, fórumaira. A  leggyorsabbak az élő Zoom-előadásokba interaktívan is bekapcsolódhatnak, vagyis első kézből kaphatnak válaszokat az egyetem oktatóitól és hallgatóitól, legyen szó akár a kollégiumi elhelyezésről, az ösztöndíjakról, a legfontosabb tantárgyakról vagy éppen a kutatómunkáról.  

Fórumokkal, interaktív bejelentkezésekkel, fogadóórákkal, bemutatkozó videókkal, az egyetem rejtett zugaiba bepillantást nyújtó „tárlatvezetésekkel” (pl. boncterem) készül a Semmelweis Egyetem hat kara – az Általános Orvostudományi, Fogorvostudományi, Gyógyszerésztudományi, Egészségtudományi, Egészségügyi Közszolgálati és a Pető András Kar – mellett a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program, a Tudományos Diákköri Tanács és a középfokú egészségügyi szakképző intézmények is. Az Egészségtudományi Kar gazdag programkínálata betekintést enged többek között a mentőtiszt, szülésznő, védőnő, ápoló, népegészségügyi ellenőr, gyógytornász vagy éppen a dietetika szakirány, valamint az érdekes specializációk és szakirányú továbbképzések oktatási programjába. Emellett az érdeklődők azt is megtudhatják, hogy Magyarországon csak a Semmelweis Egyetem indít hang-beszéd és nyelésterapeuta képzést, mely igazi hiányszakma. Az Egészségügyi Közszolgálati Kar előadásaiból pedig kiderül: mit is jelent pontosan az eHealth és a digitális egészségügy, vagy hogy milyen informatikai rendszereket használnak az egészségügyben. 

A részletes program és a regisztrációs felület itt érhető el.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!