Lássuk végül a vacsorákat.
Vacsorára lehetőleg már nem fogyasszunk szénhidrátot, zsíros húsfélét. Ha mégsem tudunk ezekről lemondani, délután hatig együnk effélét. Hat után már csak halat fehérjét és zöldséget. Lássuk, melyeket:
1. Hering – roppant gazdag B-vitaminban
2. Makréla – tele van Omega-3-mal, amely meggátolja a vér besűrűsödését
3. Füstölt pisztráng – gondoskodik a szervezet B- és D-vitamin szükségletéről
4. Tőkehal – rengeteg jódot tartalmaz, mely szintén fontos a zsírégetéshez
5. Pangáziuszfilé – nemcsak jódot, hanem aminosavakat is tartalmaz. Mindkettő fontos a zsírégetéshez
6. Garnéla – gondoskodik a pajzsmirigy működéséhez fontos jódról
7. Borjúhús roston – a növekedési hormon termelését segíti, enélkül nincs zsírégetés
8. Bárány – a jó alak titka. Nagyon kevés zsírt (4 %-nál is kevesebbet) tartalmaz
9. Tojás – kiválóan laktat
10. Juhsajt – az izomműködéshez nélkülözhetetlen, és segít eltűnteti a narancsbőrt
11. Spenót – gazdag C- és E-vitaminban, tápanyagaihoz szüksége van a csontoknak, a szívnek, a gyomornak, a bőrnek és a szemnek
12. Zöldbab – laktat, és az egyik fontos rostforrás
13. Jégsaláta – keserűanyagai elverik az éhséget
14. Zöldcikória – szabályozza a májműködést és a méregtelenítést
15. Rukkola – fokozza az emésztést