Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Újbuda Gyógyszertár

Kedvencekhez adom
Az ezredforduló óta állunk a kedves vásárlóink és betegeink szolgálatában Újbudán, a XI. kerület szívében, az Önkormányzattal szemben, a Zsombolyai és a Bocskai út találkozásánál.

Vitaminok, étrend-kiegészítők, teák, Batz papucsok, talpbetétek, továbbá Uriage kozmetikai termékek széles választékával találkozhatnak a gyógyszertárunkba betérő betegek.

Folyamatosan megújuló akciókkal, kedvezményekkel és mindemellett szívélyes és kedves kiszolgálással várjuk kedves betegeinket. Számunkra a betegek egészségének megőrzése, gyógyulásuk elősegítése az elsődleges cél, ezért a megrendelendő gyógyszereket és magisztrális gyógyszerkészítményeket egy napos határidővel, soron kívül vállaljuk.

Gyógyszertárunkban törzsvásárlói kártya használatakor további 15% kedvezményt biztosítunk a teák, vitaminok, étrend-kiegészítők, kozmetikumok árából.

Igyekszünk magas szakmai szinten ellátni feladatainkat és kiszolgálni a felmerülő igényeket, várjuk sok szeretettel a Újbuda Gyógyszertárban!

https://ujbudagyogyszertar.hu/

A térkép a + görgetés használatával nagyítható

Patika információk

Cím
1113 Budapest, Zsombolyai utca 8 Fszt 1.
Megközelítés
Gyógyszertárunk tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a Kosztolányi Dezső tértől 100 méteres sétára helyezkedik el. Patikánk a 7-es, 212-es, 214-es, 114-es, 150-es, 153-as buszok, a 19-es és 49-es villamosok megállójától, valamint a Feneketlen tótól pár perc alatt elérhető gyalogosan. A Zsombolyai utcában a parkolás ingyenes.
Fizetési módok
készpénz, bankkártya, Egészségpénztári Kártya

Nyitvatartás

Hétfő
08:00 - 19:00
Kedd
08:00 - 19:00
Szerda
08:00 - 19:00
Csütörtök
08:00 - 19:00
Péntek
08:00 - 19:00
Szombat
09:00 - 12:00
Vasárnap
zárva

Patikai akciók

Szimpatika akciós termékek

Akciós feltételek

1) A jelen akció során feltüntetett akciós ár maximált fogyasztói ár, az akcióban részt vevő gyógyszertárak alacsonyabb árakat is meghatározhatnak.
2) Az akciót megelőző 30 napban alkalmazott legalacsonyabb bruttó fogyasztói ár. 

Az akció elérhető a résztvevő SZIMPATIKA gyógyszertárakban. Részletekért kérjük forduljon az Ön SZIMPATIKA gyógyszertárához. A feltételek eladáshelyen történő betartásáért a gyógyszertárak felelősek.

Szimpatika akció: minden Szimpatika gyógyszertárban elérhető akciós ajánlat, melynek áraitól az adott patika eltérhet.
Százalékos akció: csak az Ön által kiválasztott patika egyedi akciós ajánlata, mely más Szimpatika gyógyszertárakban nem megtalálható.