Nincs találat
Nincs találat

Szelepcsényi Gyógyszertár

Ugrás a következőre
1996-ban kezdte meg működését a Szelepcsényi Gyógyszertár. 2016-os tulajdonos váltást követően is maradt célunk a betegek szakszerű, udvarias, gyors kiszolgálása. Ezért dolgozóink folyamatosan továbbképzik magukat, lépést tartva korunk folyamatosan fejlődő és bővülő gyógyszerkincsével és egyéb termékkínálatával. Patikánk elsők között csatlakozott a Biztonságos Étrend-Kiegészítő Programhoz, így vásárlóink megbízhatnak az általunk forgalmazott étrend-kiegészítők garantált minőségében. Gyógyszertárunk csak olyan gyártótól, nagykereskedőtől szerezi be az étrend-kiegészítő készítményeket, akik – mint patikánk is – vállalták az önszabályozó rendszer előírásaiban foglaltak betartását, az étrend-kiegészítő termék-kör biztonságát.

Szimpatika programhoz csatlakozva havonta megújuló akciókkal ingyenes magazinokkal kedveskedünk vásárlóinknak.

Megújult Facebook oldalunkon rövid időn belül megválaszoljuk kérdéseiket egészséggel, betegséggel, gyógyszerekkel, patikai termékekkel kapcsolatban.

Hétköznapokon hosszú nyitvatartási idővel (8-19 óráig) és hétvégi szombati (8-13 óráig) nyitva tartással is várjuk vásárlóinkat.

Tovább olvasom

Patika információk

Cím
Magyarország, 2721 Pilis, Dárda utca 5
Megközelítés
Patikánk a Dárda utcában található az állomáshoz közel. Megközelíthető autóval, gyalogosan, kerékpárral vagy motorral. A járművel érkezőket széles ingyenes parkoló várja.
Fizetési módok
készpénz, bankkártya, Egészségpénztári Kártya
Cím Magyarország, 2721 Pilis, Dárda utca 5
Telefon

+36 29 496 252

Email cím

szelepcsenyipatika@gmail.com

Megközelítés Patikánk a Dárda utcában található az állomáshoz közel. Megközelíthető autóval, gyalogosan, kerékpárral vagy motorral. A járművel érkezőket széles ingyenes parkoló várja.
Fizetési módok készpénz, bankkártya, Egészségpénztári Kártya

Nyitvatartás

Hétfő
08:00 - 19:00
Kedd
08:00 - 19:00
Szerda
08:00 - 19:00
Csütörtök
08:00 - 19:00
Péntek
08:00 - 19:00
Szombat
08:00 - 13:00
Vasárnap
zárva

Akciós feltételek

1) A jelen akció során feltüntetett akciós ár maximált fogyasztói ár, az akcióban részt vevő gyógyszertárak alacsonyabb árakat is meghatározhatnak.
2) Az akciót megelőző 30 napban alkalmazni ajánlott ár, melytől az akcióban részt vevő gyógyszertárak eltérhetnek.