Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Batthyány Gyógyszertár

Kedvencekhez adom
Az Batthyány Gyógyszertár Budapest I. kerületében, a Vízivárosban, a Batthyány téri Csarnok I. emeletén működik immáron több mint 13 éve.

Arra törekszünk, hogy segítőkészen, magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki betegeinket. Gyógyszertárunk szabadpolcos,  dermokozmetikumok, étrendkiegészítők széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat. Segítünk önnek gyógyszerei kiváltásában, magisztrális gyógyszerkészítményeket rövid határidőn belül elkészítjük.


Forduljon hozzánk bizalommal!
 

A térkép a + görgetés használatával nagyítható

Patika információk

Cím
1011 Budapest, Batthyány tér 5. I. emelet
Megközelítés
Gyógyszertárunk könnyen megközelíthető az M2 metró, H5 hév, 19, illetve 41-es villamos, 39, 11, 111-es busz Batthyány téri megállójától alig pár perces sétával. A gyógyszertár a Vásárcsarnok első emeletén található. A parkolás fizetős övezetben lehetséges.
Fizetési módok
készpénz, bankkártya, Egészségpénztári Kártya

Nyitvatartás

Hétfő
08:00 - 19:00
Kedd
08:00 - 19:00
Szerda
08:00 - 19:00
Csütörtök
08:00 - 19:00
Péntek
08:00 - 19:00
Szombat
09:00 - 14:00
Vasárnap
zárva

Patikai akciók

Szimpatika akciós termékek

Akciós feltételek

1) A jelen akció során feltüntetett akciós ár maximált fogyasztói ár, az akcióban részt vevő gyógyszertárak alacsonyabb árakat is meghatározhatnak.
2) Az akciót megelőző 30 napban alkalmazott legalacsonyabb bruttó fogyasztói ár. 

Az akció elérhető a résztvevő SZIMPATIKA gyógyszertárakban. Részletekért kérjük forduljon az Ön SZIMPATIKA gyógyszertárához. A feltételek eladáshelyen történő betartásáért a gyógyszertárak felelősek.

Szimpatika akció: minden Szimpatika gyógyszertárban elérhető akciós ajánlat, melynek áraitól az adott patika eltérhet.
Százalékos akció: csak az Ön által kiválasztott patika egyedi akciós ajánlata, mely más Szimpatika gyógyszertárakban nem megtalálható.