Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Aranykehely Gyógyszertár

Kedvencekhez adom
Gyógyszertárunk az Ady Endre utcai Rendelőintézet területén működik. Hétköznapokon 8 órától 19 óráig várjuk a hozzánk betérőket. Szombat, vasárnap és ünnepnapokon zárva tartunk. A gyógyszertár 2 bejáraton át is megközelíthető, az Ady Endre utca felől a rendelőintézeten át, illetve a Török Flóris utca felőli hátsó bejáraton. Villamossal és busszal is elérhetők vagyunk. Parkolás ingyenes a rendelőintézet környékén.

Gyógyszertárunk közel 50 éve, 1976 óta működik az  Ady Endre utcai Rendelőintézet területén. 1997 óta Aranykehely Gyógyszertár néven segítjük az emberek egészségének megőrzését és gyógyulásásuk elősegítését.

Jelenleg 3 szakgyógyszerész és 5 szakasszisztens, valamint 1 takarítónő dolgozik patikánkban. Dolgozóink folyamatos képzéssel frissítik tudásukat. Arra törekszünk, hogy segítőkészen, empatikusan, magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki látogatóinkat, legyenek akár egészséges, akár beteg emberek. Kérdéseikre kielégítő, érthető válaszokat igyekszünk adni, akár telefonon is. A törzskönyvezett és a nagykereskedelemben beszerezhető gyógyszerek, egyéb termékek, kötszerek, gyógyászati segédeszközök széles skáláját tartjuk készleten. Amennyiben a keresett termék éppen nincs, de beszerezhető, akár még aznapra meg tudjuk rendelni. Igény esetén telefonálunk, ha a rendelt termék megérkezett. A receptre felírt készítendő gyógyszerekből a gyakran előfordulókat előre elkészítve készletben tartjuk. A többit rövid határidővel elkészítjük. Bioderma és Eucerin készítményeket is forgalmazunk kedvező árakon. Szimpatika és Bellis Vitalitáspont partnerek vagyunk. Havonta változó saját kedvező áru ajánlataink is vannak. Három kiadó ablakunknál bankkártyás és egészségpénztári fizetésre is van lehetőség.

Hétköznapokon reggel 8 órától este 19 óráig tartunk nyitva. Szombat, vasárnap és ünnepnapokon zárva tartunk. Két bejáraton át is megközelíthetők vagyunk: a rendelőintézeten át az Ady Endre utca felől, ill. a Török Flóris utcai hátsó bejáraton át. A közelben villamos és busz megálló is van. Parkolási lehetőség a rendelőintézet körül ingyenes.

Újdonság: Webes felületünkön is várjuk megrendeléseiket. A rendelt termékek a gyógyszertárban átvehetők vagy futárszolgálattal házhoz szállítást is vállalunk.

A térkép a + görgetés használatával nagyítható

Patika információk

Cím
1203 Budapest, Ady Endre utca 1
Fizetési módok
készpénz, bankkártya, Egészségpénztári Kártya

Nyitvatartás

Hétfő
08:00 - 19:00
Kedd
08:00 - 19:00
Szerda
08:00 - 19:00
Csütörtök
08:00 - 19:00
Péntek
08:00 - 19:00
Szombat
zárva
Vasárnap
zárva

Patikai akciók

Szimpatika akciós termékek

Akciós feltételek

1) A jelen akció során feltüntetett akciós ár maximált fogyasztói ár, az akcióban részt vevő gyógyszertárak alacsonyabb árakat is meghatározhatnak.
2) Az akciót megelőző 30 napban alkalmazott legalacsonyabb bruttó fogyasztói ár. 

Az akció elérhető a résztvevő SZIMPATIKA gyógyszertárakban. Részletekért kérjük forduljon az Ön SZIMPATIKA gyógyszertárához. A feltételek eladáshelyen történő betartásáért a gyógyszertárak felelősek.

Szimpatika akció: minden Szimpatika gyógyszertárban elérhető akciós ajánlat, melynek áraitól az adott patika eltérhet.
Százalékos akció: csak az Ön által kiválasztott patika egyedi akciós ajánlata, mely más Szimpatika gyógyszertárakban nem megtalálható.