világnap

Tünetmentes, de veszélyes betegségek

Jellemzően akkor fordulunk orvoshoz, ha valamilyen fájdalommal küzdünk, sokan pedig addig is képesek várni, amíg ezek a tünetek az elviselhetetlenségig fokozódnak.

Egyre több fiatal vastagbélrákos

Február 4-e rákellenes világnap és annak ellenére, hogy egyre több csatornán lehet hallani a szűrővizsgálatok jelentőségéről, még mindig sokan halogatják a szakorvos felkeresését.

November 17. a koraszülöttek világnapja

A koraszülöttek világnapja alklalmából a világ számos pontján lilába borulnak az épületek. A lila szín a reményt, a hitet és a bátorítást szimbolizálja.

Ma van a stroke világnapja

Ennél a betegségnél minden perc számít, de nem lehetetlen a teljes felépülés. Stroke után a családtagok új szerepbe kerülnek, a viszonyok megváltoznak, a terhek megnőnek.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!