Vitáltippek

A mentruációs ciklus szabályozható?

Erős fájdalmai vannak menstruáció előtt vagy alatt? Nem tud teherbe esni, s ennek nincs orvosi oka? Vagy épp ellenkezőleg, fél a nem kívánt terhességtől? Az Aviva torna segíthet

Védekezési módszerek óvszer és tabletta nélkül?

A óvszer kényelmetlen, a tabletta pedig mindennapos odafigyelést igényel. Amíg a tesztfázisban lévő férfi fogamzásgátló tablettára várni kell, itt van néhány alternatív megoldás. Az óvszert azért nem érdemes otthon hagyni, hisz nem csak a terhesség ellen nyújt védelmet, hanem a nemi betegségek elleni is jó szolgálatot tesz.

A makacs herpesz ellen!

Sajnos a herpesz vírussal az arra hajlamosoknak együtt kell tudni élni. A vírus fellángolását ritkítani úgy lehet, ha ismeri, hogy önnél mi váltja ki a fellángolást, és azokat a helyzeteket próbálja kivédeni.

Biztonságos-e a megszakításos módszer?

A megszakításos módszer, vagyis a coitus interruptus latin kifejezés azt jelenti, hogy a hímvesszőt az ejakulácó megtörténte előtt a férfi visszavonja a hüvelyből.

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!