Húsok

A legjobb húsvéti sonkák

Idén is megtörtént a húsvéti sonkák hatósági ellenőrzése. Az ellenőrzés során több mint 25 előállítótól, illetve kereskedelmi egységből származó 53 termék mintavételére és vizsgálatára került sor, amely összesen 373 laboratóriumi vizsgálatot jelentett. Ezek közül a NÉBIH 51 termék esetében végezte el a kedveltségi vizsgálatot.

Mégsem ártalmasak az olajban sültek

Mégsem károsak az egészségre az olajban sült ételek, de csakis akkor, ha olíva- vagy napraforgóolajban készültek – állítják spanyol kutatók 40 ezer főre kiterjedő vizsgálatuk alapján.

Tényleg egészségtelenek az olajban sült ételek?

Mégsem károsak az egészségre az olajban sült ételek, de csakis akkor, ha olíva- vagy napraforgóolajban készültek - állítják spanyol kutatók 40 ezer főre kiterjedő vizsgálatuk alapján.

A húsevés veszélyei

Gyakran felmerül a kérdés: hogyan kerülhetnek toxikus, egészségre ártalmas anyagok az élelmiszeriparba?

Az új reformtáplálkozás elvei

Dr. Hummel Zoltán méregtelenítési szakértő szerint már életünk első néhány hónapjában eldől, hogy milyen egészségesek leszünk.

Az Európai Unió új táplálkozási irányelvei

A krónikus betegségek, mint a cukorbetegség, a csontritkulás, a szív- és érrendszeri, illetve a rákos betegségek és a helytelen táplálkozás kapcsolata mindenki számára világossá vált az elmúlt években.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!