Zöldség-gyümölcs

Tippek a húsvéti megújuláshoz

Kedvelt húsvéti receptjeink ízletesek és kiadósak, így feltétlenül helyük van az ünnepi asztalon. Érdemes figyelembe venni azonban, hogy ezek megterhelhetik az emésztésünket.

Baktériumok és levelek

A leveles zöldségekről tudjuk, mennyire egészségesek, ám veszélyt is rejthet, ha nem megfelelő előkészítés után fogyasztjuk őket.

Erre figyeljünk, ha új diétát próbálunk ki

Az év eleji időszakban sokan vágnak bele valamilyen új diétába. A váltás azonban nem mindig könnyű, főleg, ha olyan trendeket kezdünk követni, amelyek nem felelnek meg az igényeinknek.

Ragyogjon télen is fiatalosan a bőrünk!

Vannak olyan szokások, amiknek a követésével megőrizhetjük fiatalos megjelenésünket még akkor is, amikor a hideg, szeles időjárás éppen ellenünk dolgozik.

Így működik a tápanyag-pszichológia

Vannak ételek, amiket a dietetikusok szerint mindenképp fogyasztanunk kellene rendszeresen, mivel jót tesznek az egészségünknek, csökkentik a gyulladásokat, támogatják az immunrendszerünk működését.

Üvegbe zárt nyár

Még időben vagyunk ahhoz, hogy a hidegebb évszakokra átmentsünk valamint a nyár sokszínűségéből: készítsünk lekvárokat, savanyúságokat, befőtteket, krémeket!

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!