Élelmiszerek

A csokoládé és a cukorbetegség

A legtöbben szeretik a csokoládét. Én például különösen rajongok érte. Kicsit úgy vagyok vele, mint Gombóc Artúr; tejcsokoládé, étcsokoládé, keserű csokoládé, kerek vagy szögletes, teljesen mindegy, hogy milyen, bármelyiket elpusztítom.

Boldoggá tesz a csokoládé?

Engem igen, és ezzel biztos nem vagyok egyedül. Egy trüffel vagy egy minőségi keserűcsoki megédesíti a napot, de a forró csoki sem megvetendő – főleg ha nem porból, hanem minőségi alapanyagokból készül.

Bebizonyosodott: a fekete is jó!

Az angolok tudnak valamit. Na meg a konyhásnénik is. Az elmúlt évtizedben több kutatás szerint is egészséges a fekete tea. Az emberek sokat tudnak a zöldtea és a gyógyteák egészségügyi hasznáról, de keveset a kedvtelésből fogyasztott fekete teáról.

Úgy szeretlek, mint a sót!

A kockázatok és figyelmeztetések ellenére, az amerikaiak nem csökkentették a sófelhasználásukat az elmúlt 50 év alatt- állítják a Harvard közegészségügyi kutatói.

Nyalni vagy nem nyalni?

Kakasos nyalóka. Megvan? Na és a Kojak? Vagy a Chupa Chups? Mi a közös ezekben a termékekben?

Ajánlataink

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!