Élelmiszerek

A világ legegészségesebb konyhái

A Forbes magazin alapján a Mens Life című férfimagazin közzétette a világ legegészségesebb konyháinak listáját, melynek alapjául az ezekben az országokban élő emberek egészségi állapota és átlagéletkora szolgált.

Tényleg bio a bio?

Magyarországon ma már a teljes körű táplálkozás megoldható biogazdálkodásból származó élelmiszerekkel. Állítólag.

Az új reformtáplálkozás elvei

Dr. Hummel Zoltán méregtelenítési szakértő szerint már életünk első néhány hónapjában eldől, hogy milyen egészségesek leszünk.

Hamburger és számítógép

A 10-12 éves magyar gyerekek naponta átlagosan három órát töltenek tévénézéssel vagy számítógépezéssel, tízből egy diák nem ebédel, 15%-uk pedig minden nap fogyaszt gyorséttermi ételt.

Mégis csodaital a kávé

Régóta vita az orvosok körében, hogy egészséges vagy egészségtelen-e a kávé, illetve mennyi az egészséget nem károsító, napi megengedett mennyiség.

A tej jobb, mint a víz

A tej sokkal jobban biztosítja az aktív gyerekek folyadékpótlását a nagy nyári hőségben, mint a víz, vagy a különböző sportitalok - hívták fel a figyelmet táplálkozási szakemberek.

Ajánlataink

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!