Szimpatika TV

Hogyan neveljünk okos gyereket?

Komoly készségfejlesztő, javítja a koncentrációt, formálja a jellemet, és minden fajta tanulásra pozitív hatással van. Kötelezővé tehetnék minden óvodában és iskolában, ráadásul a költségigénye is szinte nulla. Alkalmazása során az életkori, fizikai különbségek eltűnnek. A hatéves Kata most megmutatja, milyen is ez a titokzatos játék!

Mit együnk, hogy jól legyünk?

A legfrissebb étkezési trendek, böjtök, kúrák nem kedveznek a magyar konyhának, pedig a tradicionális kárpát-medencei gasztronómia is lehet egészséges - sőt nagyon finom! Néhány fantasztikus séf újragondolta nagyanyáink receptjeit, és kirobbantotta a magyar gasztroforradalmat. Folyt a vér, mangalicák és szürkemarhák estek el a harc mezején, míg megszületett az egészséges alapanyagokból, friss vegyszermentes zöldségekből, és ezernyi titokból álló Nouvelle cuisine hongroise. A Szimpatika TV munkaebédet tartott.

Folyt a vér a Városmajorban

Divat a retró és a nosztalgia, a sör és a virsli viszont örök. A vér nem válik vízzé, sem fordítva, ezért muszáj néha megcsapolnunk bő készleteinket. Így tett Réka is, retró véradáson járt, a Szimpatika TV pedig vele tartott. Nagyon izgultunk!

Mióta jön már az a mentő?

Egy temesvári tragédia, kézmosó a Dodge utasterében, Pacemaker a szappantartóban. A Titanic katasztrófájától kezdve, az '56-os szabadságharcon át napjainkig, a magyar mentősök milliókon segítettek. Múzeumuk is van, a Szimpatika TV stábja ezen a különös helyen forgatott.

Egy csodálatos úszónő éjszakája

Átúszni a Balatont nem nagy kihívás, sok százan teszik meg évről évre Révfülöp és Boglár között. Na de hosszában? Kádár Krisztina 40 évesen megpróbálta. A kísérletet végig követte a Szimpatika TV kamerája. Nézze meg, hogy küzdött a Szolnoki Szigligeti Színház titkára, a profi hosszútávúszó 35 kilométeren át!

Rendkívüli jelenség egy faluban

Fesztiválszezon van, mi azonban nem egy szokványos fesztiválon, hanem egy környezettudatos, önkéntesek által épített, fenntartható, és teljesen ingyenes rendezvényen jártunk. Most volt először a Föld!Föld Fesztivál Tiszatarjánban.

Hogyan legyünk zseniálisak?

Találékony nemzet vagyunk, semmi kétség, de az, hogy ennyi zseniális fiatalember ennyi fantasztikus dolgot talál fel, mi sem gondoltuk volna. Nézze meg a legjobb találmányokat! Megéri...

Ezt az Idősebbek is tényleg elkezdhetik!

"Ki játszik ilyet, majd megmondom milyet!" - először kicsit mi is úgy éreztük magunkat, mint régen a játszótéren. Mert megjött az új nyeremény, amelyet júniusban a wellnesshétvége mellé nyerhetnek kedves olvasóink, és azt ugyan tudtuk hogy jó játék, és megmozgatja a gyerekeket-felnőtteket egyaránt, de azt már nem, hogy pontosan micsoda. Ezért aztán forgattunk róla egy kisfilmet. Nézzék meg mi is az a Kinect!

Hogyan váltsunk életmódot?

Váltani nehéz, de egészségesen élni nem az. Persze nem csak az elhatározáson múlik, hanem a szerencsén. Szerencse az, ha összehoz a sors valakivel, aki segíteni tud. Novodomszky Évának sikerült.

Nézegessen meztelen embereket!

Utazás a testünk belsejébe: a megelevenedett anatómiakönyvek izgalma feledteti velünk a tudatot, hogy hús-vér embereket állítanak ki? Vagy ilyen az örökkévalóság? A Szimpatika TV stábja a Bodies kiállításon járt.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!