Szimpatika TV

Valami történt a Fény utcában

A vidéki, balatoni, külföldi nyaralást sajnos egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, de szerencsére már a városlakókat is egyre izgalmasabb programok várják, akkor is, ha csak a hétvégére szorítkozik a vakáció. A nyár egyik legjobb kezdeményezése volt a Millenáris piknik, melynek során ha a hűs habokban nem is, de táncban, zenében, irodalomban elmerülhettek a kultúrára vágyók. A Szimpatika TV összegyűjtötte a programsorozat legjobb pillanatait.

Akiknek nincs lehetetlen

Nem az a kérdés, hogy az ember életében mikor jön egy nagy törés, hanem az, hogyan kezeljük. Ha úgy sikerül, mint a kerekesszékes vívóknak, akkor jó úton járunk.

Megmozdult a Várhegy

Már 24 éve, hogy minden augusztus 20-án benépesítik a Várhegyet a kézművesek, a hagyományőrző iparosok, és a lacikonyhások. A Szimpatika TV stábja a 25. jubíleumi Mesterségek Ünnepén járt.

Villámgyors segítség a Balatonon

A sürgősségi mentőhajó pillanatok alatt odaér ha baj van. Különleges felszerelése, és bivalyerős motorjai segíthetnek abban, hogy jobb eséllyel túlélje az, akit nagy baj ér a Balatonon. A fantasztikus járműről, és a hősies munkát végző vizimentősökről a Szimpatika magazin augusztusi számában olvashatnak, a Szimpatika TV eheti adásában pedig működés közben is megnézhetik a mentősök motorcsónakját.

Megvannak az igazi nyertesek!

Talán emlékeznek még, pályázatot hirdettünk kicsiknek, nagyoknak, közösségeknek – mindenkinek, aki meg szeretett volna mutatni valamit magából és a környezetéből. Ez volt a Most Mutasd Meg! a Szimpatika magazin tehetségkutatója, és be kell vallanunk fantasztikus pályaművek születtek!

Óriáspiknik a Fény utcában

Mozogni nehéz, és egyedül sokszor unalmas is. De ha különleges dolgokat pl. krokettet és jógát, vagy modern táncot próbálhatunk ki, akkor rögtön érdekessé válik a dolog. Ehhez segít hozzá Magyarország legnagyobb piknikje is.

Mi terem meg a balkonon?

Szevasz, van nálatok terasz? Ha igen, akkor kertészkedni is lehet! Műveljük balkonjainkat - megéri -: véd a rovaraktól, és a konyhaművészetben is segít! Tippek hobbikertészeknek egy profitól - terítéken a teraszos földművelés.

Rejtélyes ösvény a Duna-parton

A fél Európát átszelő csodálatos és titokzatos folyamról még a partján élők se tudnak szinte semmit. Erre próbált megoldást találni egy bátor kezdeményezés.

Titokzatos anyagok a tóban

Klímaváltozás, környezetszennyezés - csupa olyan dolog, amely nemcsak a mindennapokra, de a művészetre is hatással van. A felújított városligeti tavon most különleges installációkkal találkozhatunk. A SzimpatikaTV stábja vízre szállt.

Kertésztrükkök egy profitól

Mit tegyünk, ha virágzó kertet szeretnénk? Tartsunk évelőket! Néhány tipp és trükk amatőr kertészeknek egy profitól.

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Kvíz

Olvassa el a Szimpatika magazint és válaszoljon a kérdésekre!

Tematikus kvíz

Böngésszen a honlap cikkei között és válaszoljon a kérdésekre!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Szimpatika akció

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!