Szabadidő

Kémcsővel és vákuummal főznek a szakácsok
2010. 03. 21.
Ha kérdezünk, a felszolgáló lesajnáló pillantással méreget: ugyan ki az, aki a XXI. században nem ismeri az amis bouche fogalmát, vagy nem evett még konfitált bármit?

Itt a farsang, áll a bál, ál az arc...
2010. 02. 22.
Rúgjunk ki a hámból álarcban! Ha nem szeretnél tükör nélkül is szembenézni álarcos önmagaddal, készítsd magad a maszkodat.

Ami az ünnepek után marad...
2010. 01. 19.
Elmúltak az ünnepek... Külön kupacba rendezem a tartalmuktól megfosztott dobozokat, a drága, szépséges csomagolópapírokat és a szívhez szóló ünnepi jókívánságokat, és azon tűnődöm, mi lesz a még mindig üde és illatos karácsonyfánkkal.

Ünnepvárás közösen
2009. 12. 02.
A karácsonyi készülődést sajátos hangulatú alkalommá varázsolhatjuk: nem kell más hozzá, mint egy nyugodt órán körbeülni az asztalt a barátokkal, a gyerekekkel, és karácsonyi díszeket vagy ajándék-tasakokat készítve kicsit lelassulni, relaxálni, közösen átadni magunkat az ünnepvárásnak egy kis fahéjas tea és gyömbéres keksz mellett.