Édes Otthon

Karácsonyi iroda – irodai karácsony

Szerencsére a Szimpatika kvíz olyannyira népszerű volt olvasóink körében, hogy bizony jókora kupac boríték várt a szerkesztőségben. Mi mást is csinálhatnánk most belőlük, mint karácsonyi dekorációt!

Kincsek a konyhából

A téli hosszú, ráérős estéken jó lenne elütni az időt a gyerekekkel valami közös „alkotással”

Otthon elkészíthető uzsonnás dobozok

Nem tudom, kinek rosszabb a tanévkezdés – a gyerekeknek vagy a szülőknek? Véget ér egy kötelezettségek nélküli, békés korszak, és kezdődik újra a rohanás, jönnek az elvárások.

Fenntartottunk a Millenárison

Ismét sokan megtiszteltek bennünket azzal, hogy szeptember 24-én az FN4-en felkeresték a Szimpatika sátrát, és megoszthattuk gondolatainkat arról, mit tehetünk mi – civilek és gyógyszerészek – a fenntartható fejlődés és egy élhetőbb világ érdekében.

Készítsünk legyezőt!

A legyezőkészítés kifejezetten nyári mulatság: az egyszerű változatot akár a buszmegállóban is meg lehet hajtogatni egy kéretlenül a kezünkbe nyomott szórólapból.

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!