Nyár

Hűtsd le magad belülről

Azt tudjuk, hogy a nyári melegben mennyire fontos a megfelelő hidratálás, de vajon mit érdemes enni ilyenkor?

Ha próbára tesz a hőség

A kánikula nem vicc, vélhetően mindannyian érezzük a szervezetünkre gyakorolt hatásait. Az egyre gyakoribb hőhullámok arra figyelmeztetnek, hogy ideje felkészülni és komolyan venni a testünk jelzéseit.

Utazás ételallergiával

Ételallergiásként utazni nagy körültekintést igénylő kihívás. Alapos tervezéssel és némi előzetes kutatómunkával azonban biztonságossá tehető a nyaralás akár külföldön is.

Miért vagyunk boldogabbak, ha nyaralunk?

A szokatlan és új dolgok megtapasztalása elindítja a dopamin áramlást. Az új élmények, a pozitív környezet stimulálják a jutalmazási rendszert az agyban, emelkedik a szerotonin szintje.

Útmutató nyári edzésekhez

Ha a nyári melegben a szabadtéri edzést választjuk a sportközvetítések helyett, kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk néhány dologra ahhoz, hogy ne ártsunk magunknak.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!