Tavasz

A napfénytől még az alvásunk is jobb lesz

A tavasz beköszöntével és a nappalok hosszabbodásával sokan észlelik, hogy könnyebben tudnak felkelni reggelente és több energiával rendelkeznek a nap folyamán.

Tiltott gyümölcsök a tavaszi allergiaszezonban

A magas pollenkoncentráció idején sok allergiás fokozottan tapasztalhatja a keresztallergia tüneteit. Sajnos ezek a tünetek egész évben megkeseríthetik az arra érzékenyek életét.

Gördülő sportok tavasszal

A jó idő és a hosszabb nappalok miatt a szabadban eltöltött óráink is gyarapodnak, melyeket aktív kikapcsolódással is tölthetünk.

Szabad-e tavasszal levetetni anyajegyet?

Az anyajegy levételének, kimetszésének elsődleges indoka a rosszindulatúság gyanúja, de adott esetben esztétikai okokból is el lehet távolítani a zavaró anyajegyeket. De vajon meg lehet ezt tenni a napsütéses hónapokban, tavasszal, nyáron is

Tavaszi fogyókúra-őrület

A tavasz a fogyókúrák időszaka is. Sokan azonban olyannyira vágynak a testtömegük lefaragására, hogy gondolkodás nélkül veszélyes praktikákra adják a fejüket.

Legyen rutin a kullancsellenőrzés!

Az élősködő eltávolításához használjunk kullancseltávolítót, amelyet bármelyik gyógyszertárban könnyen beszerezhetünk

Fáradtságnak hisszük, de komoly problémát jelezhet

A tavasz beköszöntével minden évben előkerül az ilyenkor általánosan tapasztalható fáradtság témája. Ez a jelenség azonban nem is létezne, ha egész évben gondoskodnánk a megfelelő vitaminmennyiség beviteléről.

Különös húsvéti babonák

Az ember a számára ismeretlentől ősidőktől tart, ezért a számára megfoghatatlan, mágikus dolgokhoz különféle babonákat, hiedelmeket társít.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!