Tüdőrák

Legalább éhgyomorra ne gyújts rá!

Nagyobb kockázattal alakul ki rák azoknál a dohányosoknál, akik szokásuk szerint már reggel, ébredés után rágyújtanak - állítják amerikai kutatók.

Biológiai daganatkezelés

Az alternatív terápia szerint a felfedezett daganatot nem elég műtéttel eltávolítani.

A rák elkerülhető

A rákos megbetegedések száma évről évre kismértékben növekszik.

Már az első szippantás halálos

Rossz hír a dohányosoknak: a genetikai károsodások nem évek múltán lépnek fel, hanem olykor már az első cigaretta elszívása után.

Sokkoló képek várnak a dobozokon

Nincs mese, 2011 második felétől sokkoló képekkel együtt vásárolhatja csak meg a cigarettáját aki az Egyesült Államokba utazik.

7.688.360 szál cigaretta az élet

Korábban lelkiismeret-furdalás nélkül szívta a fél világ, buszon, repülőn, étteremben - mindenhol, ahol eszébe jutott. Manapság titokban, elvonulva, füstös szobába kell mennie annak, aki élvezetének akar hódolni.

Mindent a köhögésről

Az őszi-téli időszakban gyakran elhúzódó köhögés keserítheti mindennapjainkat. A legtöbben nem, vagy csak súlyos panaszok esetén fordulunk orvoshoz, a tünetek enyhítésében a recept nélkül kapható gyógyszerek, gyógyteák segítségére hagyatkozunk. A krónikus köhögés azonban komoly betegségeket is jelezhet, melyek megfelelő kezelés hiányában súlyos szövődményeket okozhatnak.

Ajánlataink

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!