könyvismertetés

Így növelheted az önbizalmadat

„Az a baj, hogy nincs önbizalmam" - halljuk úton-útfélen, még olyan emberek szájából is, akikről adottságaik és körülményeik alapján nem gondolnánk, hogy ilyen problémával küzdenek.

Otthoni gyógyítás aromaterápiával

Az Aromareneszánsz – Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával c. könyv úttörő vállalkozás Magyarországon: elsőként mutatja be az aromaterápia francia, gyógyító irányzatát. A eddig megjelent, aromaterápiával foglalkozó hazai kiadványok nem a gyógyító francia, hanem az angol wellness-irányzatot képviselték.

Kristine Barnett: A szikra

Kristine Barnett és fia, Jake története nagy port kavart Amerikában: a fiú kétéves volt, amikor az orvosok diagnosztizálták autizmusát, és azt mondták, talán soha nem lesz képes még a cipőjét sem önállóan bekötni.

Egy izgalmas új könyv a gyógynövényekről

Az ünnepi könyvhétre jelent meg A bükki füvesember nyomában című könyv. Szerzője a híres-neves bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa. A könyvet ajánló előszót Schäffer Erzsébet írta.

Hogyan neveljünk boldog gyermeket?

„Hogyan szállhatunk ki a mókuskerékből, és egyszerűsíthetjük a gyermekek világát, hogy enyhítsük szellemi és fizikai megterhelésüket? Mit tehetünk azért, hogy saját ritmusukban tudják felfedezni külső és belső világukat? Hogyan hozhatjuk összhangba mindennapi életünk tempóját a gyermekkor tempójával? Ebben segít egy nagyszerű könyv, amely nem kapkodó megoldásokról, hanem egy hosszú távú életszemléletről és a gyermekkor tiszteletéről szól.

Gazdag Erzsi és Déry Tibor művei a legnépszerűbbek

A Magyar Állam jelenleg 29 szerzői jog és 3 szerzői joggal szomszédos jog törvényes örököse. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.-nél vannak a ’70-es évek legendás énekes házaspárjának, a Záray-Vámosi házaspárnak a dalai, de Honthy Hanna operettprimadonnának vagy a magyar keresztrejtvény atyjának, Kristóf Károlynak a szerzői jogait is a Magyar Állam örökölte. A szerzői jogok felhasználására vonatkozóan évente körülbelül 30 kérelem érkezik a MNV Zrt-hez.

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Kvíz

Olvassa el a Szimpatika magazint és válaszoljon a kérdésekre!

Tematikus kvíz

Böngésszen a honlap cikkei között és válaszoljon a kérdésekre!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Szimpatika akció

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!