narancsbőr

Az önutálattól is sikertelen lehet a fogyás

Javában tombol a nyár és a strandszezon, sokaknak azonban ez az év leggyötrelmesebb időszaka. Ők azok, akik előre rettegnek a nyártól, amikor fürdőruhát kell húzniuk és mások előtt megmutatni a testüket.

Házi praktikák narancsbőr ellen

Nyáron reflektorfénybe kerül a narancsbőr. Természetes, mégis bosszantó tényező, amit a legtöbb nő elég nehezen visel és szeretne minél hamarabb megválni tőle. Bevált praktikák a narancsbőr ellen.

Tipp: így szabaduljon a narancsbőrtől

A feszes bőrért folytatott küzdelemben sok nő igen nagy összegeket hajlandó költeni. Ebben sokan nagy üzletet látnak, és alaposan ki is használják a lehetőséget. Az üzletek számos olyan krémet és készüléket kínálnak, melyek gyors eredményeket ígérnek.

Így győzhető le narancsbőr

Fontos tisztázni, hogy a narancsbőr, más néven cellulit, nem betegség. Mégis, sok nő életét megkeseríti. A nők és férfiak bőrének felépítése eltérő; a has, a csípő, a fenék és a comb felületén kidudorodó zsírpárnácskák kialakulása a nők bőrének felépítésével magyarázható, ritka esetekben azonban férfiakat is érinthet a probléma.

Házi módszerek narancsbőr ellen

Ha a legtöbb nőhöz hasonlóan mi is cellulittól szenvedünk, néhány otthon alkalmazható módszerrel jelentősen javíthatjuk a bőrképünket. Ne feledjük azonban, hogy az eredményhez sok türelemre és kitartásra lesz szükségünk.

Csodás bőr várandósság alatt és után

A fogantatás pillanatától kezdve számos változás kezdődik a női szervezetben, melyek a magzat egészséges fejlődését szolgálják. Dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológusa a várandósság alatti hormonális és kötőszöveti változások hatásairól beszélt, melyek a bőr és a haj állapotát érintik.

Ultrahangos zsírbontás már otthon is

A nők hajlamosak arra, hogy egész évben, kiváltképp tavasszal, illetve nyáron, és bizony sok esetben a kelleténél is kritikusabban méregessék magukat a tükörben, majd tükörképüket nézve, tátott szájjal álmélkodnak: „Vajon hogy került ide ez az úszógumi?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!