Időskori betegségek

Jó és rossz hashajtók

A székrekedés szinte népbetegségnek számít Magyarországon. Pedig könnyen tehetünk ellene.

Gyilkos hőség

Egyre több, egyre hosszabb, és egyre melegebb kánikulai időszakokkal számolnak a tudósok. 15 év adatai alapján feltételezhető a hőhullámok számának és tartamának növekedése

Szex ötven fölött

Van élet, és van vágy is ötvenen túl. És persze vannak problémák is. Bár megoldhatók.

Fáj minden mozdulat

A reuma a becslések szerint a világon 355 millió embert érint. Előfordulásának gyakorisága az életkor előrehaladtával emelkedik.

Ha nincs gáz, jön az Alzheimer

A verőerek tágulásához szükséges nitrogén-monoxid hiánya alapvető szerepet játszik a súlyos idegrendszeri betegség, az Alzheimer-kór szövettani eltéréseinek kialakulásában.

Elfelejtem, hogy ki vagy..

Egy finnországi kutatás szerint azoknak az embereknek akik sok B12-ban gazdag ételt fogyasztanak, alacsonyabb esélyük van az Alzheimer-kórra.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!