Pszichoterápia

Nem vagyok a tulajdonod, engedj el!

A szocializáció legfőbb célja az, hogy a tehetetlen újszülöttből erős, egészséges, önálló, felnőtt életvezetésre képes, boldog ember legyen.

Mit üzennek erotikus álmaink

Freud szerint az álom az emberi lélek megnyilatkozása, és nagyon pontos információkat hordoz az álmodóról.

Hogyan tegyünk szert érzelmi biztonságra?

Olyan korszakot élünk, amelyben minden átalakulóban van, és egyelőre legfeljebb sejtéseink lehetnek arról, hogy merrefelé tartunk. De valójában mit is jelent a belső biztonság? Az érzelmi biztonság?

Az értelmes élet pszichológiája

Prof. Dr. Bagdy Emőke, Dr. Nyitrai Erika és Dr. Mirnics Zsuzsanna több évig tartó munkájának köszönhetően megszületett a transzperszonális pszichológia magyar nyelvű bibliája.

Az önbecsülés fejleszthető

Szociológiai felmérések szerint mi, magyarok általában nem rendelkezünk reálisan magas önbecsüléssel, ennek hiánya pedig az egész életünkre nézve negatív hatással van.

Felhívás a kormányzat számára

Az Alzheimer Világnap évenkénti megrendezését 1994-ben indította útjára a Nemzetközi Alzheimer Társaság (ADI) az Egészségügyi Világszervezet (WHO) támogatásával.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!