Hormonmentes fogamzásgátlás

Miért jó nőnek lenni?

A kérdésre ezerféle válasz létezik. Ha a humort hívjuk segítségül: egy könnyekben úszó nő jó eséllyel megúszhatja a gyorshajtást, ráadásul egy hétnél tovább is képes életben tartani egy szobanövényt. S tény az is: a lányok korábban érnek – nemcsak testileg, de érzelmileg és értelmi képességeiket tekintve is –, miközben a rossznyelvek szerint egyes férfiak talán sosem nőnek fel…

Okozhatnak-e trombózist a fogamzásgátlók?

A fogamzásgátlók trombózisfokozó hatásával kapcsolatban elég sok tévhit él az emberekben. Prof. dr. Blaskó György, a Trombózisközpont véralvadási szakértője, belgyógyász, klinikai farmakológus megvilágítja a helyzetet.

Védekezés fogamzásgátlók nélkül

Az "ősidőkben", vagyis a hormonális fogamzásgátlók előtti korban is megpróbáltak a nők védekezni a nem kívánt terhesség ellen. Nem is teljesen sikertelenül.

Ajánlataink

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!