UV

Ha bánt a fény

Ma már ritkán látni olyat, hogy valaki a napra merészkedne fényvédő krém, napszemüveg, nyári kalap vagy sapka nélkül. Az azonban már nem mindenkinek jut eszébe, hogy bizonyos gyógyszerek, készítmények is hajlamosíthatnak a leégésre, kellemetlen tüneteket okozhat, ha az alkalmazásuk során a napra megyünk.

A fényvédő krém nem elég

Ahogy közeledik a nyár és nő a napsütéses órák száma, úgy kell egyre jobban vigyáznunk a megnövekedett UV-sugárzással, mert sajnos a statisztikák is azt bizonyítják, hogy évről évre egyre gyakoribbak a melanómás megbetegedések.

Javult a melanómás betegek túlélési esélye

Lényegesen meghosszabbodott az áttétes melanómás betegek túlélési esélye Magyarországon. Az elmúlt években ugyanis több új terápiás és kezelési lehetőséget vezettek be hazánkban.

Korallbarát naptej

Jó ideje ismert, hogy a naptejek egyes összetevői károsítják a korallokat, egy újonnan fejlesztett naptej viszont nem, sőt az emberi bőrt a hagyományosaknál hatékonyabban védi.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!