Csokoládé

Sajt, bor és egyéb magas hisztamintartalmú ételek

Elsősorban a francia nemzet szokásai és tapasztalatai alapján ma már több országban is népszerű az egyes borok sajtokhoz való társítása. A tejtermék és az alkoholos ital azonban kellemetlen tüneteket is produkálhat az arra érzékenyeknél.

Hangulatjavító élelmiszerek

Számos kutatás bizonyítja, hogy vannak olyan élelmiszerek, amelyek képesek a depresszió csökkentésére, a boldogságérzés fokozására.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!