Csokoládé

Érdekességek a csokimikulásról

Tudod, hogy mióta készül csokimikulás, vagy azt, hogyan kerül a drazsé az üreges figura belsejébe? És mi köze van az egésznek a szobrászathoz?

5+1 tipp az egészséges csokoládéfogyasztáshoz

Hogyan együnk csokit úgy, hogy ne csak élvezetes, de a lehető legegészségesebb is legyen? 5+1 tipp, hogyan hozd ki a legtöbb előnyt – és persze élvezetet – a csokoládéfogyasztásból.

Hungarikum-e a szaloncukor?

A karácsonyfára aggatott népszerű édességet eleinte ki-ki maga készítette konyhájában.

Tippek stresszevés ellen

Nem is éhes, mégis a lábai szinte maguktól indulnak a hűtőszekrény felé? Ha ideges, feszült, mindig tart a keze ügyében egy kis csokit vagy egyéb rágcsálnivalót?

Miért vagyunk hajlamosabbak a hízásra télen?

Sokan tapasztalják, hogy a téli hónapokban „felcsúszik rájuk néhány kiló”, amitől aztán igen nehezen tudnak megszabadulni. Vannak, akik a télen lelassult anyagcserét okolják a hízásért – de mi áll valójában a háttérben?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!