antioxidáns

Ne csak rántva együk a karfiolt!

A karfiolban jóval több van a rántott változatánál: ezerarcú, izgalmasan felhasználható és különleges ízű zöldség, amellyel muszáj kísérleteznünk a konyhában!

Paradicsom: a nyár lédús sztárja

Az igazi, napérlelte paradicsom hazánkban június közepétől szeptember közepéig terem szabadföldön. Nyersen, sütve-főzve, szeletelve vagy pürésítve egyaránt használjuk.

Quinoa: világsztár az Andokból

A quinoa egyre népszerűbb élelmiszer itthon is: számos konyhában váltja le a rizst vagy a burgonyát mint köretet. Azonban jóval több is lehet ennél, ugyanis tápértéke és egészségügyi hatásai igazán biztatók.

Öt ok, amiért érdemes algát fogyasztanunk

Az algafogyasztás előnyeit a japánok már évszázadok óta ismerik. Elképesztő mértékben képes hozzájárulni az egészségmegőrzéshez és a már kialakult egészségügyi nehézségek kezeléséhez is.

A dió egy csoda!

A dió évezredek óta fontos része az emberi táplálkozásnak, és az egyik legegészségesebb diófélének tartják. Íme a dió 10 tudományosan igazolt egészségügyi hatása.

Kókuszolaj

A kókuszolajat az élelmiszer- és kozmetikai ipar széles körben használja, számos trópusi országban pedig mindennapos konyhai alapanyagnak számít.

Soha többé ne dobd ki a krumpli héját

A burgonya az egyik legnépszerűbb gyökérzöldség a világon, ráadásul egész évben elérhető. Olcsón termeszthető, és nagyon gazdag tápanyagokban.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!