antioxidáns

Paradicsom: a nyár lédús sztárja

Az igazi, napérlelte paradicsom hazánkban június közepétől szeptember közepéig terem szabadföldön. Nyersen, sütve-főzve, szeletelve vagy pürésítve egyaránt használjuk.

Quinoa: világsztár az Andokból

A quinoa egyre népszerűbb élelmiszer itthon is: számos konyhában váltja le a rizst vagy a burgonyát mint köretet. Azonban jóval több is lehet ennél, ugyanis tápértéke és egészségügyi hatásai igazán biztatók.

Öt ok, amiért érdemes algát fogyasztanunk

Az algafogyasztás előnyeit a japánok már évszázadok óta ismerik. Elképesztő mértékben képes hozzájárulni az egészségmegőrzéshez és a már kialakult egészségügyi nehézségek kezeléséhez is.

A dió egy csoda!

A dió évezredek óta fontos része az emberi táplálkozásnak, és az egyik legegészségesebb diófélének tartják. Íme a dió 10 tudományosan igazolt egészségügyi hatása.

Kókuszolaj

A kókuszolajat az élelmiszer- és kozmetikai ipar széles körben használja, számos trópusi országban pedig mindennapos konyhai alapanyagnak számít.

Soha többé ne dobd ki a krumpli héját

A burgonya az egyik legnépszerűbb gyökérzöldség a világon, ráadásul egész évben elérhető. Olcsón termeszthető, és nagyon gazdag tápanyagokban.

Új év, új étel!

Sokaknál az újévi fogadalmak közé tartozik a tudatos táplálkozás és az életmódváltás. Szerencsére a kettő kéz a kézben jár.

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!