Szépségápolás

Segítsünk bőrünknek legyőzni az idő múlását!

Az évek múlásával a bőr szöveteinek rugalmassága csökken, vízháztartása felborul, és a rostok, a bőr alatti izmok meglazulnak, emiatt a bőr ráncos lesz. Gyakran száraz, viszket, és esetleg barnás vagy fehéres foltok jelenhetnek meg rajta. Ezt az összetett folyamatot számos belső és külső ok válthatja ki.

Még nyár előtt megszabadulhatunk a szőrszálaktól!

A gyantázás és az epilálás fájdalmas, a borotválás csak rövid ideig tartó eredményt hoz, a szőrszálak viszont bosszantóak. A végleges szőrtelenítésről dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical esztétikai bőrgyógyásza beszélt.

Valóság? Show!

Immár befejeződött a Való Világ ötödik szériája, ám a szebbnél szebb hölgyek buja képeitől, szenvedélyes videóitól továbbra is hangos a világháló. A rendezők bizony kitettek magukért: az idei szériában mindenki kénye-kedve szerint válogathatott a cicababák közt.

A legmodernebb arcfiatalító módszerek

Mivel a ráncok kialakulása már a harmincadik életév után elkezdődik, egyre többen igyekeznek minél tovább megőrizni vonzó, fiatalos külsejüket. A legmodernebb arcfiatalító módszerek közti különbségekről, az előnyökről és az esetleges hátrányokról dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyásza beszélt.

Nem tetszik az orrod?

Az orr az arc központi területe. Néhányan, akik úgy érzik, hogy orruk mérete, formája jelentősen rontja arcuk esztétikáját, ma már kérhetik ennek korrekcióját.

Milyen mellet csináltassak?

Nincs is talán olyan testrész, amellyel oly sok nő lenne elégedetlen. A nők szerint mellük vagy túl kicsi, vagy túlságosan nagy, ha pedig kellő méretű, akkor nem megfelelő feszességű.

Az elégedetlenség műtétet szül?

A külsőnk elfogadása nem mindig könnyű feladat, sőt, ahogyan azt plasztikai sebészek megfigyelték, sokan kifejezetten egyfajta testképzavar miatt keresik fel őket.

Szuper kollagéntől szépülhetünk

Eddig főleg állati kollagént használtak, most viszont egy új módszernek köszönhetően az emberi szervezethez közelebb álló szintetikus kollagént sikerült megalkotni.

Ajánlataink

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!