Szépségápolás

A visszeres láb is lehet ápolt

Kanyargós, duzzadt erek, lilás, pókhálószerű képződmények és kényszeres fásliviselés helyett a visszerek ma már műtéti úton, vagy kisebb beavatkozásokkal is eltüntethetők. A panaszok kiújulásában az életmódnak is nagy szerepe van, emiatt azonban senkinek sem kell lemondania az ápolt lábakról.

A szemkörnyék otthoni ápolása

Egész éjszaka csak forgolódik, későn kerül ágyba, vagy sokat dolgozik monitor előtt ülve? Nem meglepő, ha másnap reggel karikás, puffadt szemek néznek vissza a tükörből. Kozmetikus szakértőnk segítségével akár percek alatt bárki kipihent tekintetet varázsolhat magának.

A zsíros bőr ápolása

Amikor a nemi hormonokat termelő mirigyek aktivizálódnak, sok fiatal úgy érzi, hogy a bőre szinte zsírban fürdik. Ez mindaddig tart, amíg a hormonháztartás nem stabilizálódik. Hogy ebből végül zsíros bőrtípus alakul-e ki, az csak a felnőtté válás kezdetén derül ki.

Az arc értágulatai eltüntethetők

Az arc középső területein értágulatokkal, esetleg gyulladt csomókkal jelentkező bőrbetegség a rosacea. A panaszok napfény hatására rendszerint rosszabbodnak, így tavasszal, nyáron még nagyobb gondot kell fordítanunk a tünetek kezelésére. Dr. Sepa György, az Oxygen Medical érsebésze az eltávolítás kíméletes lehetőségéről beszélt.

A bőr fehér foltjai eltüntethetők

A világon több millió embert érint a vitiligo nevű bőrbetegség, amelynek feltűnő jelei lehetnek az arcon, kézfejen megjelenő fehér foltok. Bár megjelenése mögött genetikai okok is állnak, dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológusa szerint halványításuk lehetséges.

A műtéti következmények eltüntetésének gyorsítása

A szépészeti műtétek egyre népszerűbbek, és a tél is kedvez a beavatkozás utáni időszakban: meleg ruháink eltakarják a sebeket, a szorító ruházat viselése is elviselhetőbb, mint a hőségben, és bőrünk is jobban védve van a napfénytől.

Tippek száraz bőr ellen

Az őszi-téli időszakban az érzékeny bőr gyakori problémája a fokozott szárazság. A fűtési szezon kezdetével a lakások levegője gyakran túl száraz, és emellett a hűvösebb, szeles időjárás is kiszáríthatja bőrünket. A kezek és a lábak szakszerű ápolásához Peterman Krisztina kozmetikus ad tanácsokat.

Élethosszig implantátum?

Női mell… A szépség szinonimája, a nőiesség jelképe. S mára olyannyira a figyelem középpontjába került, hogy a mellnagyobbító műtét az Egyesült Államokban nem ritkán érettségi ajándék. A tavalyi év negatív szenzációja, a PIP implantátumok szériahibája azonban felhívta rá a figyelmet, bármilyen mindennapos beavatkozás is napjainkban az emlőkorrekció, a minőségbiztosítás és a CE-minősítés mellett az is fontos szempont, vállal-e élethosszig tartó garanciát a gyártó?

Letagadható évek

Gondolkozott már azon, hogyan is ellensúlyozhatjuk az idő múlását? Dr. Siklós Krisztinának, a Dr. Rose Magánkórház bőrgyógyászának segítségével jártuk körbe lehetőségeinket korcsoportnak megfelelően…

Ajánlataink

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!