Lélek

Csigával támadnak az ételvédők

Fast food- mindenki tudja miről beszélek. Hamburger, instant pizza, esetleg egy hotdog. Aki ilyenekkel tömi magát, az nemcsak kövér lesz, hanem az egészsége is megsínyli. Persze ettől még néha jól esik bűnözni, és ki az aki ellent tudna állni ezeknek az ételeknek?

Befolyásoljon a zenével!

A zene számos érzelmet közvetít, hallgatása közben változik a hangulatunk. Erre jöttek rá kutatók is, akik előírt zenét adnának a pácienseknek.

Fogyjon szőlővel!

Nyersen vagy bornak, kenve vagy megéve egyaránt egészséges a szőlő. Feszesít, erősíti a hajhagymákat és még fogyaszt is. Számos vitamint és antioxidánst tartalmaz, és még finom is. Szőlőre fel, lássuk mit tud ez a csodás gyümölcs.

Hat a hold

Nem árulok el nagy titkot, ha szembesítem vele az olvasót, hogy a Hold jelentősen hat az életünkre. A hold szabályozza az apályt és a dagályt, és többek közt a női havi ciklusra is kihatással van. Az orvosok nagy része tudja mikor lehet sok babára számítani, és mikor lesz több a baleset.

A színek gyógyító ereje

A színek mindenkire hatnak, és mindenkit befolyásolnak. Gondoljunk csak az őszre, a falevelek izzó vöröseire, a csokoládébarna álmokra. Aztán jön a szürke november, a színek megfakulnak, mi meg energia és reményt vesztetten ülünk a lámpák alatt.

A középkor nem a világ vége

Ne gondoljuk, hogy örökké fiatalok maradunk, de ne is essünk kétségbe, ha már közeledünk az 50 felé. Minden kornak megvan a maga szépsége, így amikor már nem állnak jól azok a szexi ruhák, és a füstös smink, amit 20 évesen hordtunk, ne ijedjünk meg.

Járványosan terjed az önzetlenség

A segítőkészség és önzetlenség átragadhat egy egész közösségre - derült ki nemrég egy kutatásból. Ha valaki nagyvonalúbb az elvártnál, akkor hirtelen az adott közösség többi tagja is követni kezdi a jó példát.

Gyógyító érintés

Van aki esküszik rá, más csak legyint. A kineziológia népszerűsége mindenesetre egyre nő, sokan keresnek lelki és testi gyógyulást a segítségével. De hogyan működik és mi a kineziológia?

Képzelt betegek betegsége

Sokszor viccelődünk azokkal az emberekkel, akik szinte naponta egy újabb betegséget észlelnek magukon, pedig a hipochondria is komoly betegség.

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!