Szemezgető

Movember - kampány a férfiak egészségéért

Minden novemberben egy rendhagyó mozgalom zajlik szerte a világban: ez a Movember kampány, amelyhez csatlakozva férfiak garmadája növeszt arcszőrzetet egy hónapon keresztül.

A hangok ereje a test és a lélek gyógyításában

Az emberiség évezredek óta élvezi a zenét, és nem véletlenül, hiszen nemcsak szórakoztatja és inspirálja az embereket, hanem számos gyógyító hatással is rendelkezik a test és a lélek számára.

Október - a látás hónapja

Az Október a látás hónapja kampány már 19 éve nyújt lehetőséget arra, hogy kiemelt figyelmet fordíthassunk a látásunkra.

Szívem, szívem

Szeptember 29-én van a szív világnapja. Az emberi test keringési központjával aránylag sokat foglalkozunk a hétköznapokban, de számos tényt és érdekességet csak kevesen ismernek róla.

Egybalkezes feltalálók

Ma már senkit nem rekesztenek ki amiatt, hogy nem a „szebbik kezét” használja, ha tollat, vagy egeret kell ragadni. De nem volt ez mindig így, sok gyereket szoktattak át a jobbkézhasználatra több-kevesebb sikerrel.

Véletlen volt!

Akár hiszünk a véletlenekben, akár nem, el kell ismernünk, hogy a tudomány, így az orvostudomány fejlődésében is nagy szerepet játszanak.

Gyógyszerészek a művészetben

Sokan azt vallják, hogy maga a gyógyszerészet is művészet, mégis felvonjuk a szemöldökünket, ha azt halljuk, hogy egy patikus a múzsák birodalmába téved. Pedig számos nagy művész van, akinek a tára mögül indult a művészi karrierje.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!