Szemezgető

Egy új korszak apái

Egyre több férfi vállal egyre nagyobb szerepet a család életében. Ez a szerep pedig már valós időt, energiát, szívvel-lélekkel való részvételt jelent.

A genetika rejtett titkai

Hogyan tudjuk megakadályozni bizonyos örökletes betegségek kialakulását? Már nemcsak a genetika, de az epigenetika tudománya is segítségünkre lehet.

Felnőttkorban is kiderülhet az ADHD

Ha ADHD-ról, vagyis figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarról hallunk,többnyire gyerekek jutnak az eszünkbe. Pedig a felnőttek közt is sok az érintett.

Két front között

Szervezetünknek komoly kihívást jelent a változékony időjárás.

Nagy náthakörkép

Azt hisszük, már mindent tudunk a felső légúti fertőzésekről, hiszen sokan évente legalább egyszer átéljük. Még mindig akadnak azonban félreértések a témában.

Baj van a kamasszal

A tinédzsert nevelő szülő sokszor van gondban, mert nem tudja, hogy gyermeke „furcsaságai”, rossz hangulatai e korszak átlagos jelenségei, vagy komolyabb lelki gondot jeleznek.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!