Tehetség/kutató

Az elmúlt két év legjobbjai

Persze, hogy mi a legjobb, azt mindenki maga dönti el, hiszen az, hogy mi tetszik, teljesen szubjektív, pláne, ha képzőművészetről van szó – sőt gyakorta felmerül a kérdés, hogy mit tekinthetünk egyáltalán annak.

A tehetség apáról fiúra száll: a Bubnó Tamás és fiai

Zenészdinasztiák születtek már a történelem folyamán, de ritka, hogy egy család tagjai olyan régóta és annyira gördülékenyen dolgozzanak együtt, mint Bubnó Tamás és fiai, Márk és Lőrinc a Szent Efrém Férfikarban – miközben mindenkinek megmaradt a szakmai szabadsága.

Textilművészet tű és cérna nélkül

A fiatal textilművész, Kalácska Zsanett munkái különleges technikával készülnek, ami egyedivé és felismerhetővé teszi alkotásait, amelyekkel számos galériában és kiállításon találkozhatunk.

Egy fiatal zongorazseni: Berecz Mihály

Csodagyerekek ma is vannak, főleg a zongoristák között. Kocsis Zoltán és Ránki Dezső nyomdokaiban ott van az utóbbi fia, Ránki Fülöp, vagy a Virtuózokból megismert Boros Misi. Hadd mutassunk be most egy olyan különleges fiatalembert, akit rendkívüli tehetségnek tartanak: Berecz Mihályt.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!