poszt- Covid

Mikortól beszélhetünk krónikus fájdalom szindrómáról?

A krónikus fájdalom szindróma széleskörű megítélése napjainkban jelentős változáson megy át, hiszen ma már egyre kevesebben bélyegzik „hisztinek”, ha valaki tartósan komoly, de nem feltétlenül konkrét eredetű fájdalomtól szenved.

Kétszer annyi nőt érint a hosszú-COVID szindróma, mint férfit

COVID-fertőzöttek között nagy arányban alakul ki valamilyen tartós, hosszabb ideig fennálló szövődmény. Gyakori a fáradékonyság, a szaglásprobléma, a köhögés, a nehézlégzés, a szívdobogásérzés, de számos más tünet is megjelenhet.

Poszt-Covid program segít rehabilitálni a betegeket

Az egyénre szabott elemeket tartalmazó program résztvevői amellett, hogy jelentős életminőség-javulásról számoltak be, korábban térhettek vissza munkájukhoz, megszokott tevékenységeikhez is.

A testmozgás segíti a fertőzés utáni felépülést

Jelentős javulást tapasztaltak testmozgásukban, légzésükben, erőnlétükben és kognitív képességeikben azok a hosszan tartó Covid-19 tünetekben szenvedők, aki részt vettek egy hat hétig tartó rehabilitációs programban.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!