Egy Csepp Figyelem Alapítvány

Erős Antónia: „Nekem ez a hivatásom, soha nem tudnám megunni.”

Erős Antónia 24 éve ülteti minden este a képernyők elé a magyar közönséget, hogy tájékoztasson a világ dolgairól. A Szimpatika TV stábja a Híradó előtt, a sminkszobában találkozhatott vele. Az interjú a Szimpatika magazin szeptemberi számában olvasható.

Inzulin nélkül nincs élet

Idén 100 éves az inzulin. Ebből az alkalomból az Egy Csepp Figyelem Alapítvány online kiállítással készül, mely az inzulin felfedezésétől az első inzulin injekció hazai beadásának legendás történetén át a legújabb tudományos és technikai vívmányokig a 100 év legérdekesebb pillanatait eleveníti fel.

Főzz, sétálj, szűrj az egészségedért!

A közelgő Diabétesz Világnap alkalmából november 15-éig egyedülálló online rendezvénysorozatot szervez az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

15 éve a cukorbetegek szolgálatában

15. születésnapját ünnepli idén az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, amely ősztől egy online is elérhető, fiataloknak szóló egészségprogramot indít. Az ünnepi eseményen a vendégek az ország cukormentes tortáját is megkóstolhatták – a desszertkülönlegességet stábunk sem hagyhatta ki!

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!