Világjárvány

Gyorsteszt az ebola kimutatására

Francia kutatók kifejlesztettek egy gyors diagnosztikai tesztet, amellyel az ebolavírus kevesebb mint 15 perc alatt kimutatható - jelentette be kedden a francia atomenergetikai és alternatív energiaügyi bizottság (CEA).

Még a kudarcos fogyókúra is lehet hasznos

Sokan, akik nem hajlandóak fogyókúrázni, azt gondolják, hogy úgyse lennének képesek néhány kilónál többet leadni. Annak pedig nincsen túl sok értelme. Minek szenvedni, ha az ember úgyis visszaszedi a nagy nehezen leadott kilókat. Sőt, állítják a fogyókúrák ellenzői, a jojó-hatás miatt az állandóan diétázók egy kicsit mindig többet szednek magukra a leadott kilóknál.

Új világjárvány fenyeget

Géncserék következtében olyan baktériumok kialakulása várható, amelyek ellenállnak szinte valamennyi ma használatos antibiotikumnak.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!